Dolar 32,2519
Euro 34,8141
Altın 2.427,19
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bolu 14°C
Az Bulutlu
Bolu
14°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 17°C
Per 20°C
Cum 21°C
highfive
highfive

BOLU VE DÜZCE’DE ÜÇ BANT BİLARDO HEYECANI BAŞLADI!

BOLU VE DÜZCE’DE ÜÇ BANT BİLARDO HEYECANI BAŞLADI!
highfivehighfive highfive
A+
A-
28.04.2024
31
ABONE OL

Bolu ve Düzce’nin en iyi bilardocuları, Karaçayır Spor Kompleksi’nde düzenlenen üç bant bilardo turnuvasında karşı karşıya geliyor. Üç gün sürecek olan bu heyecanlı etkinlik, sporculara kıyasıya bir rekabet sunuyor.

highfiveevyap

HABER MERKEZİ

highfive

Bolu ve Düzce illerinden 48 lisanslı bilardocunun katıldığı üç bant bilardo turnuvası, büyük bir heyecanla başladı. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bolu Bilardo İl Temsilciliği’nin düzenlediği turnuva, Karaçayır Spor Kompleksi’ndeki yeni bilardo salonunda gerçekleşiyor.

Turnuva üç gün sürecek

Üç gün sürecek olan turnuvada, sporcular kıyasıya bir rekabet içinde mücadele edecekler. Turnuva sonunda başarılı olan sporculara ödül ve madalyaları bir törenle verilecek. Turnuvaya Bolu ve Düzce’den katılan sporcular, bölgesel düzeydeki bu önemli etkinlikte yeteneklerini sergileme fırsatı buluyor.

Avrupa standartlarında yeni salon

Bilardo İl Temsilcisi Ömer Uçar, yeni açılan salonun Avrupa standartlarında olduğunu belirtti. Salonun dört adet üç bant ve iki adet pul masası ile donatıldığını ifade eden Uçar, tesisin tüm ekipmanlarının profesyonel düzeyde olduğunu vurguladı. Önceki yıllarda özel salonlarda kısıtlı imkanlarla düzenlenen turnuvaların aksine, bu yeni tesis sayesinde çok daha iyi koşullarda etkinlikler düzenlenebileceğini söyledi.

Bolu ve Düzce’nin bilardo gururu

Bolu ve Düzce, bu yeni tesis ve düzenlenen bölge turnuvası ile bilardo sporunda önemli bir merkez haline gelmeye başladı. Bölge turnuvası, her iki ilin de spor alanında yükselen profiline katkı sağlamakta ve genç sporculara ilham kaynağı olmaktadır. Turnuvanın, bölge gençliğinin sporla iç içe bir yaşam sürdürmesine olanak tanıdığı ve gençlerin bu sayede sosyal becerilerini geliştirdikleri belirtiliyor.

highfive
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.