Dolar 32,2503
Euro 34,6689
Altın 2.402,83
BİST 10.271,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bolu 23°C
Hafif Yağmurlu
Bolu
23°C
Hafif Yağmurlu
Per 21°C
Cum 14°C
Cts 14°C
Paz 17°C
highfive
highfive

Boluspor taraftarı Erzurumspor FK karşısında Boluspor’u yalnız bırakmadı!

Boluspor taraftarı Erzurumspor FK karşısında Boluspor’u yalnız bırakmadı!
highfivehighfive highfive
A+
A-
27.02.2024
64
ABONE OL

Boluspor, Trendyol 1. Lig’de Erzurumspor’u 1-0 yenerek namağlup serisini sürdürdü. Kırmızı beyazlı taraftarlar, yönetim ve Yalçın Koşukavak ile galibiyeti kutladı. Boluspor’un yükselişi devam ediyor.

highfiveevyap

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında kendi evinde ağırladığı Erzurumspor’u 1-0 mağlup ederek namağlup serisini sürdürdü. Kırmızı beyazlı takım, ligdeki mücadelesini güçlü bir performansla devam ettiriyor. Maraton tribününde yerini alan binlerce Boluspor taraftarı, takımlarının galibiyetini coşkuyla kutladı.

highfive

Boluspor taraftarının muhteşem desteği

Kırmızı beyazlı taraftarlar, 90 dakika boyunca susmadan takımlarına destek verdi. Maç sonucu alınan 3 puan, büyük bir sevinçle karşılandı. Boluspor, ligin ikinci yarısında adeta bir fırtına gibi eserek, camiaya büyük mutluluk getirdi.

Yönetim ve taraftar birlikteliği

Maçın ardından, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve yönetim kurulu üyeleri, maraton tribünündeki taraftarların çağrısı üzerine tribüne geldi. Bu birliktelik, taraftarlar tarafından büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandı. Başkan Abak ve Yönetim Kurulu, taraftarların tezahüratlarına eşlik etti, gözyaşları ve mutluluk bir arada yaşandı.

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın rolü

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, ligin ikinci yarısında takımın gösterdiği üstün performansta büyük bir rol oynadı. Koşukavak ve kırmızı beyazlı oyuncular, taraftarların sevgi gösterileriyle onurlandırıldı. Koşukavak, taraftarlara üçlü çektirerek bu özel anı kutladı.

Boluspor’un yükselişi devam ediyor!

Boluspor, Trendyol 1. Lig’de gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Erzurumspor maçıyla beraber, kırmızı beyazlıların yükselişi ve taraftar desteğinin önemi bir kez daha ön plana çıktı. Bu birliktelik ve mücadele ruhu, Boluspor’un daha nice başarılarına zemin hazırlıyor.

highfive
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.